Hola a tot@s

 

Durant el curs vam parlar de persones i el seu lideratge. Per mi és un tema apassionant que dona molt de si.

 

Dimarts el Pep Guardiola va donar una roda de premsa, era el dia abans del partit. us recomano que la veieu sencera. NO penseu en el futbol, penseu en la gestió de persones. Si no teniu temps, poseu-la a partir del minut 23 (dura 25).

 

No us dic el que jo en penso, no vull influir. Veieu-lo i si voleu seguim parlant

https://www.youtube.com/watch?v=BUNhkExvVhc&feature=player_embe...

 

Una abraçada a tots

Visitas: 207

Respostes a aquesta discussió

Hola a tothom!

 

Jo també penso que es un tema molt interessant; tot i que potser no tinc prou criteri per fer-ne un comentari encertat, m'hi arriscaré:

 

En la meva opinió Pep Guardiola utilitza la empatia, així es mostra com una persona propera, que coneix molt bé la realitat i per tan serà capaç de resoldre qualsevol situació en contra i fins i tot prevere-la...

 

fins aviat... 

Hola M. Dolors,

 

Tens raó quan dius que parlar és arriscar-se. I també és una oportunitat de dir el que pensem; i molt millor que això, dir el que sentim. I en això no hi han especialistes, ni el contrari persones que no tenen criteri, ja que tots tenim sentiments i tots els tenim diferents.

Si parlem des del sentiments, hi ho fem de forma constructiva, respectant als oients i volent col·laborar i construir; la nostra participació sempre és positiva.

Em fas pensar en el conjunt de paraules que es poden utilitzar per a liderar. ¿Què us sembla a tots si formem un conjunt de paraules que son les que considerem que son bones per liderar?.

Jo apunto a “cercar la veritat” com a paraula dinamitzadora i engrescadora que ens empeny cap al futur, com paraula oposada a “tenir la raó” per ser una paraula que ens immobilitza i en arrossega al passat.

 

Ànims a tots, ¿Quina es la vostra paraula?

Marco

 

Que tal companys.

Humiliar a l´altre no es bó, perqué si el que faig es humiliar-lo es per mensprear-lo i fer-li retrets.

Com fa Guardiola, reconeix els seus propis valors i mèrits sense meynsprear al contrari i aixó et dona seguritat a tu mateix.

Crec que la paraula seria humilitat.

De volguer enfonsar al rival ara en aquesta campanya per a les municipals en veurem a dojo.

Tots ho haurem viscut en els nostres pobles, les rivalitats que han aflorat perqué uns han dit no se qué sobre el contrari i l´altre si torne amb més acritud.

Josep M.

 

 

Hola a tot@s,

 

La contra d’avui no té rebuig. El sharisme és un concepte que ens permet trencar els lligams amb allò tan artificial com les barreres i l’estat i ens uneix directament amb el mon, amb aquelles persones que tenen inquietuds similars.

 

http://www.lavanguardia.com/lacontra/20110517/54155623278/caminamos...

 

Salutacions

Hola a tots,

us deixo una bona reflexió per aquestos dies "El que lo intente puede fracasar, el que no lo intenta ya fracasó". W Churchil

Bon cap de setmana
Marco A. Yagüe ha dit:

Hola a tots,

us deixo una bona reflexió per aquestos dies "El que lo intente puede fracasar, el que no lo intenta ya fracasó". W Churchil

Bon cap de setmana Perdó companys, la resposta anterior es una errada que he fet involuntariament,lo que volia dir es que he llegit la contra de la Vanguardia sobre el sharisme i es una idea revolucionaria per la comunicació via internet.

M´agradaria afegir una frase a l´anterior: Soñar está muy bien,hacer está mucho mejor.

Hola a tot@s,

Us deixo aquesta contra de la vanguardia que la trovo froça intersant

http://www.lavanguardia.com/lacontra/20111228/54241694041/sir-micha...

parla que el millor camí per millorar es el de la diversió i que cal tenir sempre la actitiud de negar el que tens davant per poder-lo millorar, i c'altres moltes coses

Bon cap d'any

Marco

RSS

Butlletí Area Formació

Enllaços

Distintiu

Carregant…

© 2021   Creado por Àrea Formació Unió Pagesos.   Tecnología de

Emblemes  |  Informar d'un problema  |  Términos de servicio