Hola companys/es, amb la nostra empresa (AKIS International) hem encetat un nou projecte en forma de revista de divulgació. " El Jornal " és una revista totalment gratuïta on volem que hi conflueixin tant tècnics com agents del sector públic/privat amb noves idees i visions del sector agrícola.

Pot ser que l'hagueu vist en cooperatives i altres proveidors de productes/serveis, pels que no, aquí us deixo l'enllaç del portal web, on us podreu descarregar l'arxiu en format pdf. Moltes gràcies i bona campanya !

www.eljornal.info

Editorial.

 

L’agricultura al nostre país ha canviat molt en l’última dècada. Al mateix temps que augmenta la mida de les explotacions, també creix la productivitat, i som capaços d’obtenir produccions més que generoses en zones en les que fa uns anys ens semblava impossible que hi pogués créixer cap fruiter. Entre d’altres avenços hem portat l’aigua de reg a noves terres, hem redistribuït les explotacions per ser més eficients mitjançant concentracions parcel·làries i hem desenvolupat tècniques per produir fruita dolça en terres salines. Cada cop produïm més i sabem com produir millor.

 

Si volem que aquesta transformació continuï al mateix ritme, és imprescindible que el pagès (o, millor dit, l’empresari agrari) tingui a l’abast la major quantitat i qualitat d’informació possible. La revista que teniu a les mans vol ser un gra de sorra en la construcció d’aquest camí. Un altaveu on conflueixin els pensaments, els punts de vista i les opinions de diferents entitats privades i públiques que vulguin aportar coneixements que es puguin portar a la pràctica en la nostra agricultura, per tal que els nostres productors puguin prendre les millors decisions sobre com gestionar les seves explotacions i quines són les despeses i inversions que estan realment justificades.

 

Després de la revolució que va suposar el llançament d’AKIS Irrigation l’estiu del 2013, El Jornal neix també emmarcada en un dels components principals de la missió d’AKIS International: la divulgació dels coneixements generats en la recerca agrària per posar-los a l’abast del sector d’una manera àgil i independent.

 

 

Dipòsit Legal: L-802-2014.

AKIS Research SL. Dr. Robert 33. 25171 Albatàrrec (Lleida).

www.akisinternational.com

 

Equip editor:

Francisco Fonseca.

Enginyer agrònom. Dr. en Enginyeria Agronòmica.

f.fonseca@akisinternational.com

 

Víctor Falguera.

Enginyer agrònom. Dr. en Tecnologia d’Aliments. Dr. en Enginyeria Química.

v.falguera@akisinternational.com

 

Josep Papió.

Enginyer agrònom. MSc. en Gestió i Innovació a la Indústria Alimentària.

j.papio@akisinternational.com

 

Joan Lordan.

Enginyer agrònom. MSc. en Recerca en Sistemes de Producció Agroalimentària.

j.lordan@akisinternational.com

 

Víctor Montilla.

Enginyer forestal. MSc. en Enginyeria Forestal.

v.montilla@akisinternational.com

Visitas: 248

Arxius adjunts

Butlletí Area Formació

Enllaços

Distintiu

Carregant…

© 2020   Creado por Àrea Formació Unió Pagesos.   Tecnología de

Emblemes  |  Informar d'un problema  |  Términos de servicio