IAGRIC Nova APP iAgric és una completa solució per a la gestió d'explotacions agràries


IAGRIC


M'agradaria presentar-vos aquesta nova aplicació per smartphone com tablets anm android que de forma totalment gratuïta i mitjançant una aplicació web us permetrà realitzar la traçabilitat de les vostres parcel · les com els quaderns de camp de les vostres explotacions, espero que aquesta aplicació sigui del vostre grat.

Descripció

Què és iAgric?
iAgric és una completa solució per a la gestió d'explotacions agràries. Inclou la App i una aplicació web en el núvol. Permet elaborar els quaderns d'explotació, els llibres de condicionalitat i els informes necessaris per a dur a terme la gestió de l'explotació agrària i la agricultura.

A qui s'adreça iAgric?
iAgric està adreçat a cooperatives i als seus agricultors associats. La cooperativa dóna d'alta en iAgric als seus socis que ho sol·liciten i a partir d'aquest moment l'agricultor ja pot gestionar des de la App o la web tota la seva explotació agrària.

Com funciona la App?
La App funciona de forma autònoma i només requereix una connexió a Internet de manera puntual per a realitzar sincronitzacions de dades amb el servidor web.
La App disposa de tota la informació necessària per a poder notificar des del tractor, de forma àgil i còmode, els treballs realitzats en les finques, així com els productes consumits o produïts. També permet portar el control de presència dels treballadors.
La funcionalitat de grups de recintes permet simplificar la notificació d'un mateix treball realitzat en varis recintes.

Com funciona l'entorn web?
L'entorn web està format per diferents mòduls que possibiliten a la cooperativa i als agricultors gestionar les DUN, recintes, codis SIGPAC, grups de recintes, treballadors, maquinària, clients, proveïdors, etc.
També permet notificar treballs, productes consumits o produïts, presències dels treballadors, moviments d'estocs, analítiques, despeses, ingressos, etc.
També permet elaborar factures, albarans, informes de rendiments, costos, quaderns d'explotació i els llibres de condicionalitat (tractaments fitosanitaris i fertilitzacions) adaptats als darrers requeriments del DAAM (Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca).
El sistema també incorpora utilitats com una calculadora NPK (nitrogen, fòsfor, potassi) per al càlcul de les quantitats aplicades per hectàrea en funció del tipus de producte o la dosi prevista.

Descarga:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.camberapps.iagric...

Visitas: 312

Afegir un comentari

Has de ser membre de Xarxa Àrea de Formació Unió Pagesos per poder afegir comentaris!

Registra't per Xarxa Àrea de Formació Unió Pagesos

Butlletí Area Formació

Enllaços

Distintiu

Carregant…

© 2021   Creado por Àrea Formació Unió Pagesos.   Tecnología de

Emblemes  |  Informar d'un problema  |  Términos de servicio